PIERRE CARDIN
DIGEL
OLYMP
BUGATTI
ETERNA
STRIESSNIG
GLORIETTE
BAUMLER
STYL
MEYER
LLOYD
CASA MODA
VENTI
BEN GREEN
SEIDENSTICKER
ROY ROBSON
CARL GROSS
RAIMONDO ALFIERI
W. WEGENER
DORNBUSCH
ARIDO
LOUIS FERAUD
DOMINIC
BUGATTI

Bugatti - RELAX You're dressed

Sportos kabátok divatos frissességgel – ezt az üzenetet tükrözik a Bugatti által felhasznált szövési technikák. A komplett kollekciót követi a divatosság ötvözve az eleganciával. A színek mindig harmónikusan vannak használva, az anyagok elegánsan összeválogatva.

Az elegáns sportosság változatlanul nagyon fontos szerepet tölt be a férfi divatban. Ebből az irányzatból bőséggel válogathat a ma férfia. Minden egyes ruha egy kis pluszt nyújt, mellyel összetéveszthetetlenné válik a Bugatti.

A különleges anyagok megválasztása igen fontos a Bugattinál. A megfelelő minőségű és innovative anyagok használatával selymességet, fényt, lazaságot és divatosságot tükrözhetünk minden termékünkre.

4 az 1-ben. Különleges kombinációkkal, kivehető bélésekkel a Bugatti kabát nem csak egy bizonyos szezonra alkalmas. Például egy könnyed gyapjú belsővel egy rövid kabát tökéletes az átmeneti időre is, ehhez még egy toll belső és már hordható a kabát télen is.

Kivéve a belsőket, máris van egy könnyed, melegebb időre is alkalmas kabátunk. Szinte természetesként említhető, hogy a felhsznált Microfaser anyag segítségével a külső kabát lélegzik és vízálló.

Zakók minden helyzetre

A Bugatti zakókínálata kiterjed a sportostól az egész különleges alkalmakig. Itt minden férfi megtalálja a számítását.

Aki inkább a sportosat, a lazát keresi, az a Casual Jackets sorozatot fogja választani, ezek szinte mind koptatottak, de mégis elegánsak. Stertch, foltgátlók és szélgátlók biztosítanak itt plusz pontokat.

A klasszikus zakók pamutból és kaschmirból, nem hivalkodó mintázattal készülnek. A szabásuk mondern, lágyan követve a test formáit.

A Bugatti ruhái garantálják viselőjének az értékállóságot és a teljes mértékű összhangot fellépésében.